Naše ulice

15.03.2015 20:18

Dalším úkolem při hodině PGr bylo nakreslit ulici s domy. Pracovali jsme opět s grafickým tabletem v programu ArtRage. Práce byla zajímavá a já jsem zase po dlouhé době stíhala všechno jak má být a ještě m zbyl čas na to abych si ,, odpočinula ". Domy měly mít různé tvary okenic, dveří a střech. V řadě mělo být nejméně tak 6-7 domů, což jsem splnila :). Můj úkol zhodnoťte sami :D.

 

 

Vítejte v mé ulici

V mé ulici je to opravdu zvláštní. V každém domě  bydlí jiná národnost.

V 1. domě s červenými záclony bydlí rusové, lidi si myslí že mají červené záclony kvůli tomu, že jsou to mafiáni co  rádi zabíjí lidi a že poslouchají pěkně tvrdou hudbu, a to Metal, ale kdepak, to si jen lidi myslí, pravda je taková, že i rusové se umí pořádně bavit, a to tak, že každý večer si zapnou DnB ( Drum and Bass ) a  pořádně to roztančí, někdy ti blázni tančí klidně až do rána.. Aby jste pochopili, musíte vidět na vlastní oči. 

V 2. domě se zelenými záclony bydlí turci. Jedna rodina tam má dokonce svůj vlastní ,, stánek " s výtečným kebabem, který stojí v neděli pouhých 55 Kč.

Ve 3. domě s modrými záclony bydlí jedna velká švédská zaoblená rodinka. Zaoblená? Ano, zaoblená, a to protože chodí minimálně třikrát týdně k turkům pošmáknout si na výtečném kebabu.

Ve 4. domě s falovými záclony bydlí velmi hudebně nadaná rodinka z Mexica. Každý den si nasadí velké mexické kloboučky a vyráží do města hrát  svým českým spoluobčanům na jejich vzácné měnnobarvé nástroje, které neseženete jen tak někde támhle za rohem v Penny.

V 5. domě s růžovými záclony bydlí menší bulharská rodinka, menší proto, že se většina členů odstěhovala zpět do Bulharska kvůli tomu, že neuměli česky, tudíž si nemohli sehnat ani práci.

No a v 6. domě se žlutými záclony bydlí bláznivá a veselá rumunská rodinka. Bláznivá proto, že doma chová 6 koček, 5 roztomilých Pit Bullů, 39 rybiček, 3 králíky, 2 morčata, jednoho hada a 2 ještěrky, takže ta má o zábavu postaráno. A veselá?  Veselá proto, že má každý den úsměv na rtech a dokáže si z něčeho udělat srandu i ve vážných situacích.